Home RenoveringAtt renovera sin bostadsrätt
Att renovera sin bostadsrätt

Att renovera sin bostadsrätt

Bor man i en bostadsrätt så kanske man väljer hålla nere på renoveringar av den egna bostaden då andra saker känns viktigare. Vet också om att det kommer att ske ett stambyte i föreningen om något år så kanske man kan avvakta med att renovera sitt badrum tills detta är gjort.

Det finns stora fördelar att renovera sin lägenhet då värdet kommer att öka i samband med detta. En ökning kommer också att ske vid ett stambyte i fastigheten. Då kan det vara värt att invänta detta innan man sätter igång med den egna renoveringen av sin lägenhet. Under tiden så kan man försöka att avsätta pengar varje månad till sin egna renovering. Stambytet är något som ni som förening står för och redan har betalat in genom de avgifter som finns för bostadsrättslägenheter.

Det kan också vara så att planerar att sälja sin bostadsrätt inom kort. Då kan det vara bra att fokusera på renoveringar som gör att värdet höjs på bostaden. Du kan kolla runt med andra som sålt sina bostäder och vad de har renoverat innan sin försäljning och hur det har påverkat värdet av lägenheten.