Home RenoveringHyr verktyg till grävmaskiner och minigrävare
Hyr verktyg till grävmaskiner och minigrävare

Hyr verktyg till grävmaskiner och minigrävare

Du som håller på att riva ett gammalt hus eller plantera om olika växter i trädgården, kan därför behöva använda olika grävmaskiner. Du behöver därmed också olika verktyg till grävmaskinen eller minigrävaren. Olika verktyg för dessa maskiner kan du således hyra av företaget Amas.

Lång erfarenhet

Amas har över 30 års erfarenhet av att hjälpa kunder med att hitta rätt verktyg för demolering, rivning och återvinning. Samarbetet med flera entreprenörer i Sverige löper utmärkt. De jobbar också med hög moral och resultatet ska alltid därmed vara på topp.

Verktyg som du kan hyra av Amas

Det går bra att köpa eller också hyra olika verktyg som du behöver till din grävmaskin eller minigrävare. Du kanske behöver en hydraulhammare och de har flera storlekar att välja mellan. Då du behöver riva kan du använda dig av roterande pulveriserare, starka stålsaxar eller gripar. Ta en titt på utbudet från Amas. Alla är bra just för sitt säregna ändamål och de har hög kvalitet och därtill även snygg design. De är tillverkade av det italienska företaget VTN. Då du jobbar med grävmaskiner eller minigrävare är det alltid viktigt att du är noga med säkerheten, så läs mera om säkerhet.