Home RenoveringSkapa en mysig trädgård med belysning
Skapa en mysig trädgård med belysning

Skapa en mysig trädgård med belysning

Sommaren nalkas och många vill göra fint i trädgården. Med rätt sorts ljuskälla kan du skapa en trivsam och mysig uteplats att njuta av sena sommarkvällar.

Det finns ett stort utbud av ljuskällor och lampor och kan emellanåt vara svårt att veta vilken som passar bäst. Genom ett bra utbud på nätet kan du lättare hitta den rätta ljuskällan för just din trädgård.

Utbud av ljuskällor

Många föredrar exempelvis LED-lampor tack vare att de håller länge och är enkla att installera. LED är förkortningen för Light Emitting Diode och är en ljuskälla baserad på halvledarmaterial. Den utstrålar vitt ljus och är energisnål. Med LED-lampor kan du hitta ett bra utbud av olika sorters ljus till din trädgård. Dessutom finns det flera ljusslingor som ger ifrån sig olika färgkombinationer i skiftningar.

Ytterligare ett festligt inslag i trädgården. Vidare kan det vara mysigt att placera några batteriljus på borden, som till exempel antikljus och värmeljus. Med trivsam utebelysning som exempelvis utevägglampor och golvlyktor får du en behaglig miljö att vistas i. Tack vare ljuskällorna kan du och dina gäster njuta av sena samtal och middagar ute i trädgården. Flera av dessa fungerar även utmärkt som dekorationer.