Home RenoveringBehöver du mer plats hemma?
Behöver du mer plats hemma?

Behöver du mer plats hemma?

Har familjen vuxit och behöver mer plats så finns det idag möjlighet att bygga både Attefallshus, garage eller gäststuga utan bygglov. Kanske det är så att din tonåring vill få sig en egen privat plats. Eller att ni helt enkelt bara behöver mer utrymme för att få bättre ordning på era saker.

Utformning

Det kan finnas många olika utseenden, utformningar och planlösningar på Attefallshus att välja emellan. Du kan sikta in dig på att enbart använda det som ett förråd eller också som gäststuga. Men det vore kanske inte en så dum idé att kombinera de båda alternativen och bygga ett sovloft ovanpå förrådet?

Kortfattat så får du bygga flera Attefallshus. Däremot får husen som du bygger på din tomt inte vara mer än maximalt 30 m2 tillsammans.

Inspiration

För att få inspiration och hitta det du behöver till just ditt attefallshus så kan du antingen titta dig runt omkring i din omgivning. Även på grannarnas konstruktioner, hur har dem gjort för att lyckas.

Alternativt titta dig omkring på Google efter tips och idéer så kan du också för ytterligare information även titta här på utbudet. Överallt finns inspiration att hitta till ditt bygge. Sist men inte minst är det bara för dig att ta tillfället i akt och inte släppa på byggdrömmen.