Home TipsSkönt spabad utomhus i vinter
Skönt spabad utomhus i vinter

Skönt spabad utomhus i vinter

Nu kan du även känna semesterkänslan året runt, även i vinter. Tänk dig att krypa ner i ett härligt spabad utomhus när temperaturen ute har sjunkit. Eller varför inte bjuda in vänner på en mysig spakväll mitt i sommaren?

Ett spabad utomhus är det perfekta sättet att förlänga sommarkänslan. Bubbelbad har även en fantastisk effekt att lugna kroppen. Det kan hjälpa oss att lättare släppa spänningar och få kroppen mer avslappnad.

Många olika varianter

Idag finns det många olika varianter på spabad. Spana in olika spabad genom att kolla här. Här kan du välja om du vill ha bubblor, massage, eller kanske en extra snabb uppvärmning. Det finns också många olika designer utseendemässigt när det gäller spabad. Allt ifrån runda till de lite mer fyrkantiga.

Skapa en härlig kväll med vännerna

Ett spabad kan verkligen höja stämningen en kväll med vännerna. Tänk dig att lägga upp ett fruktfat, bjuda på något gott i glaset och ha en helkväll tillsammans med kompisarna. Eller varför inte ha en egenkväll i badet och lyssna på en podd eller titta på en serie samtidigt som du omsluts av de avkopplande bubblorna i badet. En perfekt avslutning på en arbetsvecka!