Home RenoveringFå hjälp med din takrenovering
Få hjälp med din takrenovering

Få hjälp med din takrenovering

Som husägare är det viktigt att du håller koll på ditt tak, och ser till att det är i bra skick. Väder och vind utgör större påfrestningar för taket än för någon annan del av ditt hus. Kontrollera därför ditt tak regelbundet, och se till att renovera så snart du upptäcker att det behövs.

Håll koll på ditt tak

Det är viktigt att takets alla pannor, plåtar och beslag är hela och håller tätt. Genom att lyfta på några pannor kan du också kolla att underlagspapp och läkt är i gott skick. Du kan utföra en del av kontrollen inifrån, genom att gå upp på vinden och leta efter tecken på fukt eller läckage. Om du är osäker kan du anlita professionell hjälp med takbesiktningen.

Vänta inte med att renovera

När du renoverar ditt tak stärker du inte bara husets skydd mot väder och vind. Du gör också en investering som troligtvis kommer att höja fastighetens marknadsvärde. Takrenovering är dessutom ROT-berättigat. Genom att anlita professionella takläggare slipper du oroa dig för att renoveringen ska bli utförd på ett bra och säkert sätt, med gott resultat. Ta in experthjälp för att maximera livslängden på ditt tak!