Home TipsLaddstolpar för elbilar till bostadsrättsföreningen
Laddstolpar för elbilar till bostadsrättsföreningen

Laddstolpar för elbilar till bostadsrättsföreningen

Det råder ingen tvekan om saken, elbilar är här för att stanna. Därför blir det allt viktigare för bostadsrättsföreningar att kunna erbjuda laddstolpar.

Köpare kan välja bort en väldigt fin bostad just på grund av avsaknaden av laddstolpar. Därför bör du som äger en bostadsrättsförening vara så väl förberedd som möjligt.

Du kan kolla på nätet om du vill ha tips på billiga laddstolpar som kan passa din förening. När du kontaktar ett företag får du hjälp med installationen i samband med ditt köp.

Be de boende spara el

Det råder just nu elbrist i Sverige och det betyder att alla måste dra sitt strå till stacken. Om du vill göra något som förening kan du be dina boende att ladda sina bilar under natten. Det är då efterfrågan på ström är som minst. Det kommer även bli billigare för din förening vilket är ett stort plus i kanten.

Fundera på hur många laddstolpar som behövs till just din förening. Det beror på hur många boende du har och hur många som kan tänka sig skaffa elbil. Du kan alltid fråga på nästa föreningsmöte om du vill veta säkert. Det brukar ge en bra indikation.