Home TipsFlyttstädning – köp hem det du behöver
Flyttstädning – köp hem det du behöver

Flyttstädning – köp hem det du behöver

Att flytta är jobbigt. Du behöver packa ihop större delen av ditt liv, göra adressändring, berätta för vänner och inte minst – städa. Flyttstädning är verkligen inget de flesta av oss uppskattar. Så hur kan du göra det enklare? Du borde göra det själv! Ja, det kan låta körigt – men här kan du få lite bra tips att ha i bakhuvudet tills nästa gång du behöver flyttstäda.

Vad du behöver

Att flyttstäda själv är både billigare, och klimatsmartare. Många flyttstädfirmor använder sig av starka kemikalier för att få bort de jobbigaste fläckarna. Om du städar själv kan du slippa behöva köpa de dyra kemikalierna – och spara pengar. Bra för både miljön, och för din plånbok.

Vart kan jag handla?

Du kan såklart handla städgrejor på många hemsidor, men jag tycker du ska klicka dig vidare på nätet och kika på utbudet. Att handla på nätet är oftast enklare, då du kan beställa allt du behöver på samma ställe – och priserna är oftast lägre än i butik. Om något mot förmodan skulle bli fel i beställningen är det också enkelt att reklamera, eller returnera varor du inte behöver. Så, nästa gång du ska flyttstäda – gör både din plånbok och klimatet en tjänst och handla det du behöver själv.