Home TipsFå hjälp med flyttstädning när du sålt din bostadsrätt
Få hjälp med flyttstädning när du sålt din bostadsrätt

Få hjälp med flyttstädning när du sålt din bostadsrätt

När du sålt din bostadsrätt och ska börja om på en ny adress har du fortfarande mer att göra. Ditt ansvar tar inte slut med en signatur på ett kontrakt. Du måste även se till att nästa ägare möts av en ren och fin lägenhet.

Gör det enklare

Checklistan inför flytten är alltid lång, vilket redan det kan kännas stressigt. Varför inte göra det lite enklare för dig själv? Om du har möjligheten att lämna över uppdraget till någon annan är det en sak mindre på din lista av måsten. Fördelarna är många.

Vem kan?

Innan du väljer firma behöver du se över dina alternativ. Självklart beror tillgången på firmor som sysslar med flyttstädning där du bor. Ett bra sätt att börja leta är att fråga bekantskapskretsen. Det lönar sig även ofta att höra sig för eftersom många vill anlita en firma det går att lita på.

Hitta den som kan

Flyttstädning är inte som en gängse städning. Utöver det vanliga kräves exempelvis sånt som fönsterputsning och grovstädning. Olika fastigheter kan ha olika krav, men oftast finns det en lista att följa. Se till att du och firman du väljer är överens om vad som gäller, läs mer här.