Rea!

Privata hyresvärdar i Stockholm 2018

kr199.00 kr149.00

Listan innehåller:

  • 25+ hyresvärdar i Stockholmsområdet
  • Hyresvärdens namn
  • Postadress
  • Postnummer
  • Postort
  • Telefonnummer
  • E-postadress till vissa
  • Besöksadress

Ovan är mer än vad du behöver för att ha en bra chans till en lägenhet i Stockholm.

Listan levereras till dig via e-post direkt efter betalning.

Nyttjar du den här informationen på rätt sätt så kan du passera världens längsta bostadskö! Lycka till!

Slut i lager

Beskrivning

Att köa ger dig ingen bostad i Stockholm 2017. Med min färska adresslista för privata hyresvärdar i Stockholm kan du komma att passera bostadskön – förutsatt att du orkar ringa allihop.

privata hyresvärdar i Stockholm kan vara din räddning!
Bild på mitt kära Stockholm!

Stockholm har, enligt Guinness rekordbok, världens längsta bostadskö. Därför är det ganska uppenbart att man inte får sig en lägenhet snabbt genom att ställa sig i denna kö.

Det är lätt att tro att Stockholm är överbefolkat och att det inte finns några lägenheter över. Så är det i mångt och mycket, men det betyder inte att just du behöver stå utan lägenhet!

Du ser – det finns nämligen två sätt att skaffa sig lägenhet på i Stockholm idag:

  1. via den klassiska bostadskön
  2. via privata hyresvärdar

Det senare alternativet är troligen inget du hört talas om tidigare. Detta då privata hyresvärdar i Stockholm inte behöver lägga ut sina bostäder i den klassiska bostadskön – även känd som Bostadsförmedlingen Stockholm.

En privat hyresvärd kan välja och vraka bland sina sökande och föredrar detta framför kötid.

För dig betyder det att du – på ren svenska – kan gå förbi Stockholms bostadskö – den längsta i världen.

bostadsförmedlingen stockholm ab innefattar kommunala hyresvärdar, inte privata hyresvärdar i stockholm. lycka till!
Bostadsförmedlingen Stockholm har en (för) lång bostadskö för de flesta.

Det hela är egentligen väldigt simpelt och går ut på att du kontaktar och/eller besöker privata hyresvärdar i Stockholmsområdet.

Genom att kontakta privata hyresvärdar är du flertalet steg före konkurrensen. Fråga dig själv – tror du dina närmsta vänner kontaktar privata hyresvärdar i syfte att skaffa sig en lägenhet?

Det är troligen 1 på 1000 som gör det när det kommer till bostadssökande – om ens det.

Dels för att människor är lata, men även för att det faktiskt kräver någon form av kreativitet.

Det är inte lätt att skriva ett bra, säljande mail till privata hyresvärdar i Stockholmsområdet. Men det är vad som krävs för att du ska kunna lyckas.

Personligen lyckades jag – Nabil – med just detta i Göteborg för inte så länge sedan. Närmare bestämt lyckades jag skaffa mig en lägenhet i Majorna, Göteborg, genom att höra av mig till privata hyresvärdar i Göteborgsområdet.

Passera bostadskön i Stockholm är inte lätt, varför många inte gör det. Är du tillräckligt hungrig efter ett boende dock kan en lägenhet i Stockholm bli din!

Det gäller att vara kreativ när man hör av sig till privata hyresvärdar.

 

Hej! Mitt namn är Nabil och när jag var på jakt efter en lägenhet i Göteborg år 2016 insåg jag att BoPlats inte var till någon större hjälp. Jag ringde då hundratals samtal till privata hyresvärdar och fick en lägenhet i första hand till slut.

Det är allt den här webbplatsen handlar om, kort och gott – om hur man inte behöver stå i en bostadskö men fortfarande kan få sig en lägenhet i en storstad relativt smärtfritt. Jag hoppas blogginläggen är till hjälp och att du finner mina adresslistor användbara ifall du väljer att pröva på det här. Lycka till!