Privata hyresvärdar i Göteborg 2017

Att köa ger dig ingen bostad i Göteborg 2017. Med vår färska e-postlista för privata hyresvärdar i Göteborg kan du komma att passera bostadskön – förutsatt att du orkar skicka ett mail.

Göteborg är, enligt The Guardian, världens mest sociala stad. Därför är det inte konstigt att staden är så pass omtyckt av många. Problemet är att det inte finns plats för alla. Eller?

Känner du någon som fått en lägenhet genom att stå i den gamla hederliga bostadskön?

hyresavtal hos en privat hyresvärd i Göteborg kanske?
Förstahandskontrakt – fullkomligt möjligt via privata hyresvärdar i Göteborg

Hur många år sen var det? Det råder inte bara bostadskris i Göteborg just nu – vi blir allt fler i en snabbare takt än vad det byggs lägenheter.

Det gäller att armbåga sig fram och behandla det hela som ett spel.

Det går inte att vara snäll längre och hoppas på att få en lägenhet genom att stå i kö hos BoPlats.

hemnycklar vid en miniatyr av ett husJag som skriver den här artikeln (och mer eller mindre alla i min närhet) har stått i kö hos BoPlats längre än jag kan minnas.

Det hände aldrig något där, men så fort jag bytte strategi och började höra av mig till privata hyresvärdar i Göteborg förändrades allt.

Jag fick, som jag skrev i inlägget här borta, en lägenhet i Majorna (Västra Göteborg) genom att höra av mig till privata hyresvärdar i Göteborg. Vi har därför sammanställt alla hyresvärdar och dessutom inkluderat själva mailet som gav Nabil en lägenhet till slut.

Skicka ett mail till vår e-postlista redan idag och du har en oerhörd fördel gentemot andra hyressökande i Göteborg.

199:- är ett billigt pris för att eventuellt få en lägenhet för resten av ditt liv.