Rea!

Privata hyresvärdar i Göteborg 2018

kr999.00 kr499.00

Att köa ger dig ingen bostad snabbt i Göteborg 2017.

Med min färska adresslista för privata hyresvärdar i Göteborg kan du komma att passera bostadskön – förutsatt att du orkar ringa hundratals samtal.

Hör av dig till hyresvärdarna i min adresslista redan idag och du har en oerhörd fördel gentemot andra hyressökande i Göteborg. Listan innehåller:

  • 300+ telefonnummer till hyresvärdar i Göteborg
  • Hyresvärdens namn
  • Postadress
  • Postnummer
  • Postort
  • Telefonnummer
  • E-postadress till vissa
  • Besöksadress

Ovan är mer än vad du behöver för att ha en bra chans till en lägenhet i Göteborg.

Listan levereras till dig via e-post direkt efter betalning.

Nyttjar du den här informationen på rätt sätt så kan du passera Göteborgs bostadskö! Lycka till!

Beskrivning

Göteborg är, enligt The Guardian, världens mest sociala stad. Därför är det inte konstigt att staden är så pass omtyckt av många. Problemet är att det inte finns plats för alla. Eller?

Känner du någon som fått en lägenhet genom att stå i den gamla hederliga bostadskön?

hyresavtal hos en privat hyresvärd i Göteborg kanske?
Förstahandskontrakt – fullkomligt möjligt via privata hyresvärdar i Göteborg

Hur många år sen var det? Det råder inte bara bostadskris i Göteborg just nu – vi blir allt fler i en snabbare takt än vad det byggs lägenheter.

Det gäller att armbåga sig fram och behandla det hela som ett spel.

Det går inte att vara snäll längre och hoppas på att få en lägenhet genom att stå i kö hos BoPlats.

hemnycklar vid en miniatyr av ett husJag som skriver den här artikeln (och mer eller mindre alla i min närhet) har stått i kö hos BoPlats längre än jag kan minnas.

Det hände aldrig något där, men så fort jag bytte strategi och började höra av mig till privata hyresvärdar i Göteborg förändrades allt.

Jag fick, som jag skrev i inlägget här borta, en lägenhet i Majorna (Västra Göteborg) genom att höra av mig till privata hyresvärdar i Göteborg. Jag har därför sammanställt alla hyresvärdar på den här webbplatsen.

 

Hej! Mitt namn är Nabil och när jag var på jakt efter en lägenhet i Göteborg år 2016 insåg jag att BoPlats inte var till någon större hjälp. Jag ringde då hundratals samtal till privata hyresvärdar och fick en lägenhet i första hand till slut.

Det är allt den här webbplatsen handlar om, kort och gott – om hur man inte behöver stå i en bostadskö men fortfarande kan få sig en lägenhet i en storstad relativt smärtfritt. Jag hoppas blogginläggen är till hjälp och att du finner mina adresslistor användbara ifall du väljer att pröva på det här. Lycka till!